Velkommen til vår nye nettbutikk!

 

Vi er både glade og stolte over å vise deg vår nye nettbutikk. Per og jeg har jobbet med alpakka i de siste 15 årene og har bygd opp firmaet Du Store Alpakka fra bunnen av. I løpet av den prosessen kom vi i kontakt med alpakka gjeterne i Andesfjellene, noen av de fattigste fattige i Peru. Vi ble sterkt berørt av møtet med disse menneskene, ikke minst med barna, og bestemte oss for å bygge en barneskole for dem. Mer om dette kan du lese på vår Mirasol blogg.

 

Sjarmerende jente som er utrolig glad for at du har bidratt til at hun har fått en god skole! Charming girl who is happy that you contributed to give her a school!

 

 

Høsten 2012 solgte vi Du Store Alpakka, men vi klart ikke helt å legge alpakkaen på hylla. I flere år hadde vi forsøkt å finne noen som kunne produsere alpakkasokker for oss. Av en eller annen grunn lyktes dette ikke. Men nå har vi klart det!

Vi har inngått et samarbeide med vår tidliger alpakkaleverandør og de lager sokker akkurat som vi vil ha dem. Vi er midt i produktutviklingen så alpakkasokkene må du vente litt på!

Underveis kom vi over noen fantastiske bommulls sokker fra New York. Fargerike og flotte! Vi falt helt pladask og bestemte oss for å ta dem med i sortimentet vårt.

 

 

Produkt Fille sock turqoise 1

 

 

I tillegg har vi fått velge ut en liten tilbehørs kolleksjon fra vår  gode samarbeidspartner på alpakkaprodukter. Den vil være leveringsklar i november, men i mellomtiden kan du legge inn en bestilling, for vi har et begrenset lager i første omgang!

Kos deg i nettbutikken vår, vit at du bidrar med kr. 5,- til Mirasol skolen, hver gang du kjøper et produkt hos.

 

 

telefon bilde

 

Kontakt oss gjerne på shop@livingalpaca.no eller ring oss på 90756614 om du har noen spørsmål.

Ha en strålende dag!