Om oss

OLYMPUS DIGITAL CAMERA                                             OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Velkommen til vår nettbutikk, Living Alpaca!

 

Dette er vår nye baby, vi har jobbet med Du Store Alpakka siden 1999, men høsten 2012 valgte vi å selge firmaet og gå videre. Vi kjente fort at vi ikke helt klarte å legge alpakka på hylla, og tok opp igjen et prosjekt vi har jobbet med en stund, men aldri klarte å få helt i mål. Alpakkasokker!
Alpakkasokker var utgangspunktet for denne nettbutikken, det finnes ikke bedre sokker til norsk klima. Vi har laget et bredt utvalg av sokker, både tykke fritidssokker, kosesokker, tynne hverdagssokker og pensokker i et godt fargeutvalg som burde passe til en hver smak!

Apakka egner seg fantsatisk godt til annet tilbehør, som luer, votter, vanter, skjerf og pulsvarmere så vi har funnet et lite, men godt utvalg, av dette også. Vi kontaktet en av våre leverandører i Peru og fikk laget denne lekre og klassiske tilbehørskolleksjonen til utrolig gode priser.

Underveis kom vi over de fantastisk fargerike og livsbejaende sokkene og strømpene fra Ozone socks i New York, og vi klarte ikke å la være. Vi bare måtte ta de med som en del av vårt sortiment. Sokkene produseres i hovedsak i Columbia, i bomullsblandinger, og er av super kvalitet.

Kos deg med vår nye butikk og vit at for hver artikkel du kjøper bidrar du med kr. 5,- til Mirasol skolen vår i Peru. Les mere om prosjektet på bloggen, se fanen Mirasol Blogg.

Per og Kari

Living Alpaca.

 

PS. Vi vil takke Stine, Maren og Lauritz for at de ville stille opp som modeller og Inger Margrethe, Vesna og Per for at de lånte ut sine ben til fotografering.